Nic Balthazar komt!

Op zondag 25 februari nodigt Groen Oud-Heverlee iedereen uit op een voorstelling van Nic Balthazar: “verander de klimaatverandering”.

affiche_nic.jpgDe klimaatsverandering is zonder twijfel de grootste uitdaging die de mensheid ooit al heeft gekend. Toch blijken we er nog niet wakker van te liggen.

In de interactieve voorstelling “verander de klimaatverandering” probeert filmregisseur, televisiemaker en klimaatactivist Nic Balthazar uit te leggen waarom hij zich zoveel zorgen maakt.

En hij zou geen film- en televisiemaker zijn mocht hij dat niet doen met een hoop filmpjes en beeldmateriaal. En er wordt gezongen natuurlijk! Do it now!

Een boodschap van doortastend alarm maar ook een boodschap van hoop.

Nic Balthazar breekt een lans voor een andere manier van denken, van ondernemen, van werken en van leven. Durven veranderen dus. Ook om de klimaatverandering te veranderen.

Na de lezing maken we graag tijd om bij een hapje en een drankje na te praten, en te luisteren naar uw Groene ideeën voor Oud-Heverlee.

Inkom gratis. Reserveren is niet strikt nodig, maar uit praktische overwegingen toch graag je komst melden met een seintje naar info@bladgroen.be

Iedereen welkom op 25 februari om 15 uur in de aula van Don Bosco, Don Boscolaan 15 in Oud-Heverlee

Datum agenda: 

zondag, februari 25, 2018